Thursday, 16 February 2012

kami bukan along , kami cuma nak tolong =='

modal 756 , and we will get 10 000 in a month ==' perghh ! bapak banyak kau nak bagi duit kat aku. tgk kau dengan kemeja mmg la nmpak macam budak berwawasan tapi sometimes bila fikir fikir balik kau ni macam kaki kencing je .

tapi ni da second time aku kena kidnapped g BTS ni . jumpa orang yang sama dalam masa 2-mggu . haduss . kau pula asyik cakap pasal hikmah yang ALLAH menggerakan kaki aku g tempat kau sebab nak change life aku  -,- betul ke apa kau cakap ? walaupun aku ta fully believe your words bro , otak aku nie asyik fikir ayat kau continuously =='

Tuesday, 14 February 2012

Pertama kali.

Salam hai hai semua. Saya first time bebloging ni. So i'm newbeeeeeeeeeeeees. Hehh -.-
Saya harap blog ni akan famous sefamous saya. Harhar :)
Bacalah kisah saya iaitu Reha Manap. Nama manja saya dalam dorm. LOLOLOLOLOLOLO.