Thursday, 16 February 2012

kami bukan along , kami cuma nak tolong =='

modal 756 , and we will get 10 000 in a month ==' perghh ! bapak banyak kau nak bagi duit kat aku. tgk kau dengan kemeja mmg la nmpak macam budak berwawasan tapi sometimes bila fikir fikir balik kau ni macam kaki kencing je .

tapi ni da second time aku kena kidnapped g BTS ni . jumpa orang yang sama dalam masa 2-mggu . haduss . kau pula asyik cakap pasal hikmah yang ALLAH menggerakan kaki aku g tempat kau sebab nak change life aku  -,- betul ke apa kau cakap ? walaupun aku ta fully believe your words bro , otak aku nie asyik fikir ayat kau continuously =='

5 comments:

  1. Haha,kau teruskanlah dengan sekor E kau tu.-untuksilandengandizul. hehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau aku join bukan kaya tau , tapi kayap .

      Delete
  2. Salam kenal.
    singgah n follow sini.

    ReplyDelete